Betreed de dynamische wereld van elektrische veiligheid en ontwikkel een uitgebreide expertise met ons Elektra Cursuspakket. Dit pakket omvat vier essentiële cursussen – NEN 3140, NEN 1010, VOP-BEI BLS, en BHV – waarmee je een grondig begrip ontwikkelt van elektrische installaties, veiligheidsprotocollen en noodprocedures op de werkplek.

Waarom kiezen voor ons Elektra Cursuspakket?

  • Volledig curriculum: Van de basiselementen van NEN 3140 en NEN 1010 tot de gespecialiseerde kennis van VOP-BEI BLS en BHV, ons pakket biedt een allesomvattende benadering van elektrische veiligheid en bedrijfshulpverlening.
  • Officieel erkende certificaten: Na succesvolle afronding van elk onderdeel ontvang je erkende certificaten die voldoen aan alle wettelijke eisen en branchestandaarden.
  • Individuele aandacht: Onze cursussen worden bewust klein gehouden, zodat elke deelnemer persoonlijke begeleiding krijgt.
  • Flexibele planning: Pas het pakket aan je eigen schema aan met diverse trainingsdata en -tijden.

Dit samengestelde cursuspakket is ontworpen om zowel beginners als ervaren professionals te ondersteunen bij het vergroten van hun bekwaamheid in elektrische werkzaamheden. Je leert niet alleen de noodzakelijke vaardigheden om elektrische installaties veilig te inspecteren en te onderhouden, maar je wordt ook voorbereid om adequaat te reageren op noodsituaties dankzij de BHV-training.

Investeer in de professionele ontwikkeling van je team en verbeter de algehele elektrische veiligheid op de werkplek. Schrijf je vandaag in voor ons Elektra Cursuspakket en ontdek de voordelen van een uitgebreide kennisbasis in elektrische veiligheid en bedrijfshulpverlening. Neem contact op voor meer informatie of bekijk onze cursusagenda. Veilig werken met elektra begint hier!

Informatie aanvragen

 

Informatie aanvragen

Door welke vestiging wilt u worden geholpen?
Ik wil graag:
Algemene voorwaarden en privacybeleid
Aanmelden voor onze nieuwsbrief en overige digitale post.
nl_NLNL