Verken de wereld van Veiligheid Operationeel Personeel – Voorschriften Inzake Arbeidsomstandigheden Gas (VOP-VIAG) met onze gespecialiseerde cursus. Of je nu aan het begin staat van je carrière of je bestaande kennis wilt verdiepen, onze ervaren instructeurs bieden een grondige training die voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en naleving.

Waarom kiezen voor onze VOP-VIAG cursus?

  • Gespecialiseerde training: Leer de specifieke vaardigheden voor veilig werken in gasomstandigheden met praktijkgerichte oefeningen en realistische scenario’s.
  • Officieel erkend certificaat: Na succesvolle afronding ontvang je een VOP-VIAG certificaat dat voldoet aan alle wettelijke eisen en branchestandaarden.
  • Individuele aandacht: Onze cursussen worden bewust klein gehouden, zodat elke deelnemer persoonlijke begeleiding krijgt.
  • Flexibele planning: Pas de cursus aan je eigen schema aan met diverse trainingsdata en -tijden.

Of je nu werkzaam bent in de gasindustrie, technische dienstverlening, of een andere sector waar veiligheid in relatie tot gas van cruciaal belang is, onze cursus is afgestemd op de specifieke uitdagingen van jouw werkomgeving. We behandelen niet alleen de basisprincipes van veilig werken met gas, maar bieden ook geavanceerde inzichten om jouw competentie en veiligheid naar een hoger niveau te tillen.

Investeer in de professionele ontwikkeling van je team en minimaliseer het risico op ongevallen in gasomstandigheden. Schrijf je vandaag in voor onze VOP-VIAG cursus en ontdek de voordelen van bekwame en veilige arbeidsomstandigheden met betrekking tot gas. Neem contact op voor meer informatie of bekijk onze cursusagenda. Veilig werken met gas begint hier!

Actuele planning

Den Haag

 

VOP-VIAG cursus + examen – Nederlands

Datum: Op aanvraag

Prijs: € 630,- (ex. BTW)

Direct aanmelden

 

VOP-VIAG cursus + examen – Nederlands

Datum: 30/05/2024

Prijs: € 660,- (ex. BTW)

Direct aanmelden

 

Beverwijk

 

VOP-VIAG cursus + examen – Nederlands

Datum: Op aanvraag

Prijs: € 630,- (ex. BTW)

Direct aanmelden

 

nl_NLNL