Betreed de wereld van elektrische veiligheid met onze gespecialiseerde NEN3140 cursus. Of je nu een beginnende professional bent die de basisprincipes wil begrijpen of een ervaren technicus die zijn kennis wil aanscherpen, onze ervaren instructeurs bieden een grondige training die voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en compliance.

Waarom kiezen voor onze NEN3140 cursus?

  • Deskundige training: Leer de specifieke eisen van de NEN3140 norm met praktische voorbeelden en realistische situaties.
  • Officieel certificaat: Na succesvolle afronding ontvang je een erkend NEN3140 certificaat dat voldoet aan alle wettelijke eisen en branchestandaarden.
  • Individuele aandacht: Onze cursussen worden bewust klein gehouden, zodat elke deelnemer persoonlijke begeleiding krijgt.
  • Flexibele planning: Pas de cursus aan je eigen schema aan met diverse trainingsdata en -tijden.

Of je nu werkzaam bent in de elektrische installatie, onderhoud, of een andere sector waar elektrische veiligheid van vitaal belang is, onze cursus is afgestemd op de specifieke uitdagingen van jouw werkomgeving. We behandelen niet alleen de basisprincipes van de NEN3140 norm, maar bieden ook diepgaande inzichten om jouw competentie en veiligheid naar een hoger niveau te tillen.

Investeer in de professionele ontwikkeling van je team en minimaliseer het risico op elektrische ongevallen. Schrijf je vandaag in voor onze NEN3140 cursus en ontdek de voordelen van bekwame en veilige elektrische werkzaamheden. Neem contact op voor meer informatie of bekijk onze cursusagenda. Veilig werken met elektriciteit begint hier!

Actuele planning

Den Haag

 

NEN 3140 cursus – Nederlands

Datum: Op aanvraag

Prijs: € 400,- (ex. BTW)

Direct aanmelden

 

Beverwijk

 

NEN 3140 cursus – Nederlands

Datum: Op aanvraag

Prijs: € 400,- (ex. BTW)

Direct aanmelden

 

nl_NLNL