Verken de wereld van infrastructuur en versterk je vaardigheden met ons uitgebreide Infrapakket. Dit pakket biedt een combinatie van essentiële cursussen, waaronder VOP-VIAG of VOP-BEI BLS, BHV, een Asbestherkenningscursus en een Veilig Werken Langs de Weg cursus. Hiermee vergroot je niet alleen je expertise op het gebied van infrastructuur, maar ben je ook goed voorbereid op verschillende uitdagingen die zich kunnen voordoen in deze sector.

Waarom kiezen voor ons Infrapakket?

  • Energie-gerelateerde training: Kies tussen VOP-VIAG of VOP-BEI BLS om specifieke kennis op te doen over werken in of nabij elektrische installaties in de infrastructuur.
  • Bedrijfshulpverlening (BHV): Ontwikkel de vaardigheden om effectief te reageren op noodsituaties, cruciaal bij werkzaamheden in de infrastructuur.
  • Asbestherkenning: Leer asbestherkenningsvaardigheden om veilig om te gaan met mogelijke blootstelling aan asbest tijdens infrastructurele projecten.
  • Veilig Werken Langs de Weg: Verkrijg inzicht in de specifieke risico’s en veiligheidsprotocollen bij wegwerkzaamheden om een veilige werkomgeving te waarborgen.

Dit samengestelde cursuspakket is ontworpen om professionals in de infrastructuur te voorzien van een breed scala aan kennis en vaardigheden. Of je nu werkt in de energiesector, weg- en waterbouw, of een andere infrastructuur-gerelateerde branche, dit pakket biedt een holistische benadering van veiligheid, gezondheid en specifieke technische vereisten.

Investeer in de professionele ontwikkeling van je team en bevorder een veilige en efficiënte werkomgeving in de infrastructuur. Schrijf je vandaag in voor ons Infrapakket en ontdek de voordelen van een uitgebreide kennisbasis in infrastructuur en veiligheid. Neem contact op voor meer informatie of bekijk onze cursusagenda. Veilig en bekwaam werken in de infrastructuur begint hier!

Informatie aanvragen

 

Informatie aanvragen

Door welke vestiging wilt u worden geholpen?
Ik wil graag:
Algemene voorwaarden en privacybeleid
Aanmelden voor onze nieuwsbrief en overige digitale post.
nl_NLNL