Verken de wereld van Veiligheid Operationeel Personeel – Middenspanning (VOP-MS) met onze gespecialiseerde cursus. Of je nu aan het begin van je carrière staat of je bestaande kennis wilt verdiepen, onze ervaren instructeurs bieden een grondige training die voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en naleving.

Waarom kiezen voor onze VOP-MS cursus?

  • Specialistische training: Leer de specifieke vaardigheden voor veilig werken in middenspanningsomstandigheden met praktijkgerichte oefeningen en realistische scenario’s.
  • Officieel erkend certificaat: Na succesvolle afronding ontvang je een VOP-MS certificaat dat voldoet aan alle wettelijke eisen en branchestandaarden.
  • Individuele aandacht: Onze cursussen worden bewust klein gehouden, zodat elke deelnemer persoonlijke begeleiding krijgt.
  • Flexibele planning: Pas de cursus aan je eigen schema aan met diverse trainingsdata en -tijden.

Of je nu werkzaam bent in de energiesector, technische dienstverlening, of een andere sector waar veiligheid in relatie tot middenspanning van cruciaal belang is, onze cursus is afgestemd op de specifieke uitdagingen van jouw werkomgeving. We behandelen niet alleen de basisprincipes van veilig werken met middenspanning, maar bieden ook geavanceerde inzichten om jouw competentie en veiligheid naar een hoger niveau te tillen.

Investeer in de professionele ontwikkeling van je team en minimaliseer het risico op ongevallen in middenspanningsomstandigheden. Schrijf je vandaag in voor onze VOP-MS cursus en ontdek de voordelen van bekwame en veilige arbeidsomstandigheden met betrekking tot middenspanning. Neem contact op voor meer informatie of bekijk onze cursusagenda. Veilig werken met middenspanning begint hier!

Actuele planning

Den Haag

 

VOP-MS cursus + examen – Nederlands

Datum: Op aanvraag

Prijs: € 660,- (ex. BTW)

Direct aanmelden

 

Beverwijk

 

VOP-MS cursus + examen – Nederlands

Datum: Op aanvraag

Prijs: € 630,- (ex. BTW)

Direct aanmelden

 

nl_NLNL