Ontdek de wereld van logistiek en vergroot je bekwaamheid met ons allesomvattende Logistiek Pakket. Dit pakket omvat een Heftruckcursus, Reachtruckcursus, EPT-cursus, Bedrijfshulpverlening (BHV) en een cursus Veilig Werken Langs de Weg. Of je nu een beginnende logistieke professional bent of je vaardigheden wilt aanscherpen, ons pakket biedt een uitgebreide training die voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en efficiëntie.

Waarom kiezen voor ons Logistiek Pakket?

  • Specialistische logistieke training: Verwerf de essentiële vaardigheden voor het veilig en efficiënt bedienen van heftrucks, reachtrucks en elektrische pallettrucks (EPT).
  • Bedrijfshulpverlening (BHV): Ontwikkel de nodige vaardigheden om doeltreffend te reageren op noodsituaties in een logistieke omgeving.
  • Veilig Werken Langs de Weg: Verkrijg inzicht in de specifieke risico’s en veiligheidsprotocollen bij logistieke activiteiten langs de weg.
  • Officieel erkende certificaten: Na succesvolle afronding ontvang je erkende certificaten die voldoen aan alle wettelijke eisen en branchestandaarden.
  • Individuele begeleiding: Onze cursussen worden bewust klein gehouden, zodat elke deelnemer persoonlijke aandacht krijgt.
  • Flexibele planning: Pas het pakket aan je eigen schema aan met diverse trainingsdata en -tijden.

Of je nu werkzaam bent in magazijnbeheer, distributie, of een andere logistieke sector, ons Logistiek Pakket is afgestemd op de specifieke uitdagingen van jouw werkomgeving. We behandelen niet alleen de basisvaardigheden van logistieke machinebediening, maar bieden ook diepgaande inzichten om de veiligheid en efficiëntie in het logistieke proces te optimaliseren.

Investeer in de professionele ontwikkeling van je logistieke team en minimaliseer het risico op ongevallen in logistieke omgevingen. Schrijf je vandaag in voor ons Logistiek Pakket en ontdek de voordelen van bekwame en veilige logistieke operaties. Neem contact op voor meer informatie of bekijk onze cursusagenda. Veilig en efficiënt werken in de logistiek begint hier!

Informatie aanvragen

 

Informatie aanvragen

Door welke vestiging wilt u worden geholpen?
Ik wil graag:
Algemene voorwaarden en privacybeleid
Aanmelden voor onze nieuwsbrief en overige digitale post.
nl_NLNL