Welkom bij Safety Holland, jouw betrouwbare partner in het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer! Neem even de tijd om na te denken over de status van jouw gereedschappen, elektrische apparatuur, ladders, valbeveiliging en brandblusmiddelen. Zijn ze up-to-date en voldoen ze aan de hoogste veiligheidsstandaarden?

Bij Safety Holland begrijpen we dat regelmatige keuringen van essentieel belang zijn om de veiligheid van jouw werkomgeving te waarborgen. Onze deskundige keurmeesters staan klaar om jouw gereedschappen, elektrische apparatuur, ladders, valbeveiliging en brandblusmiddelen te inspecteren en certificeren. Of het nu gaat om periodieke keuringen, het testen van elektrisch gereedschap, of het controleren van brandblusmiddelen, wij zorgen ervoor dat alles voldoet aan de geldende normen.

Wist je dat het regelmatig keuren van jouw apparatuur niet alleen de veiligheid verhoogt, maar ook voldoet aan wettelijke eisen? Een gedegen keuringsproces verlengt bovendien de levensduur van jouw gereedschappen en apparatuur, wat op de lange termijn kostenbesparend kan zijn.

Overweeg de voordelen van onze keuringsdiensten en zet een belangrijke stap naar een veiligere werkomgeving. Laat ons jouw gereedschappen, elektrische apparatuur, ladders, valbeveiliging en brandblusmiddelen controleren en certificeren, zodat jij met een gerust hart kunt focussen op wat echt belangrijk is: de gezondheid en veiligheid van jouw medewerkers.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze keuringsmogelijkheden. Bij Safety Holland geloven we dat preventie de sleutel is tot een veilige werkomgeving. Jouw veiligheid begint hier!

Informatie aanvragen

 

Informatie aanvragen

Door welke vestiging wilt u worden geholpen?
Ik wil graag:
Algemene voorwaarden en privacybeleid
Aanmelden voor onze nieuwsbrief en overige digitale post.
nl_NLNL