Veilig werken langs de weg cursus

Betreed de wereld van veiligheid en efficiëntie bij wegwerkzaamheden met onze gespecialiseerde cursus ‘Veilig Werken Langs de Weg’. Of je nu een ervaren wegwerker bent die zijn kennis wil opfrissen of een nieuwkomer in de branche, onze ervaren instructeurs bieden een uitgebreide training die voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en compliance.

Waarom kiezen voor onze cursus ‘Veilig Werken Langs de Weg’?

  • Gespecialiseerde training: Leer de specifieke risico’s en veiligheidsprotocollen voor wegwerkzaamheden met praktijkgerichte oefeningen en real-life scenario’s.
  • Officieel erkend certificaat: Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat dat voldoet aan alle wettelijke eisen en branchestandaarden.
  • Individuele aandacht: Onze cursussen worden bewust klein gehouden, zodat elke deelnemer persoonlijke begeleiding krijgt.
  • Flexibele planning: Pas de cursus aan je eigen schema aan met diverse trainingsdata en -tijden.

Of je nu werkzaam bent als wegwerker, verkeersregelaar, of in een andere rol waar veiligheid langs de weg van cruciaal belang is, onze cursus is afgestemd op de specifieke uitdagingen van jouw werkomgeving. We behandelen niet alleen de basisprincipes van veilig werken langs de weg, maar bieden ook diepgaande inzichten om jouw competentie te vergroten en de veiligheid van weggebruikers en werknemers te waarborgen.

Investeer in de professionele ontwikkeling van je team en minimaliseer het risico op ongevallen bij wegwerkzaamheden. Schrijf je vandaag in voor onze cursus ‘Veilig Werken Langs de Weg’ en ontdek de voordelen van bekwame en veilige wegwerkzaamheden. Neem contact op voor meer informatie of bekijk onze cursusagenda. Veilig werken langs de weg begint hier!

Actuele planning

Den Haag

 

Veilig werken langs de weg cursus – Nederlands

Datum: Op aanvraag

Prijs: € 189,- (ex. BTW)

Direct aanmelden

 

Beverwijk

 

Veilig werken langs de weg cursus – Nederlands

Datum: Op aanvraag

Prijs: € 189,- (ex. BTW)

Direct aanmelden

 

hrHR